Sukukirjat

Tilaukset:

Veijo Saarelainen, puh.0400-913585,
sähköposti: veijo.saarelainen(at)wippies.fi.

Voit myös käyttää alla olevaa tilauslomaketta. Katso alempaa tiedot kirjoista ja merkitse lomakkeelle haluamasi kirja tai kirjat, ja ilmoita osoite, niin huolehdimme kirjan toimituksesta ja laskutuksesta.


Saarelaisten tarinakirja 2

256 sivua luettavaa ja katseltavaa tämän ajan Saarelaisista. 

Kirjan hinta on 35 euroa (30 euroa, jos oma juttu kirjassa) + mahdolliset postikulut.


Saarelaisten kuvakirja

Noin 1200 kuvan avulla sukumme vaiheista kertova kirja. Kirjassa on 336 sivua. Sivukoko A4.

Kirjan hinta on 50,00 € + mahdolliset postituskulut.


Juuret Pielisen Karjalassa – Saarelaisten Sukukirja 2

Kirjassa on esitetty suvun tiedot nykypäivään asti. Tiedot on jaettu 9 sukuhaaraan. Jokaisen sukuhaaran jälkeen on aakkosellinen hakemisto, jossa on viittaukset sukutauluuun, jossa henkilön tiedot esiintyvät. Kirjassa on 820 sivua sekä lisäksi sivuja omia merkintöjä varten. Sivukoko on A4.

Kirja on erinomainen lähdeteos omien sukulaisten sukulaissuhteiden selvittämiseen.
Kirjan hinta on 50,00 € + postituskulut.


Ei oikeutta maassa saa

Kirjassa selvitetään Pohjois-Karjalaan muuttaneiden Saarelaisten sukuhaarojen vaiheita, omistamisia, liikkumista ja ennen muuta elämää 1600-luvun puolivälistä autonomian alkuun vuoteen 1809 asti. Kirjaan on liitetty myös sukutaulut samalta ajalta. Suvun tapahtumat on kytketty säästeliäästi yleisen historian kehykseen.

Kirjan koko: B5 (176x250mm), 288 sivua. Värivalokuvia: 24 kpl ja harmaasävykuvia 19 kpl. Värikarttoja 17 kpl ja harmaasävykarttoja 17 kpl. Mukana on myös monia piirroksia, kaavioita ja taulukoita. Varsinaisia sukutauluja vuosilta 1650-1810 on 60 sivua. Kirjaan on koottu monien kuolinpesien ja testamenttien listaukset. Pertti Saarelaisen kokoamat sukutilaluettelot, asuinpaikkakartat ja valokuvat paikallistavat ja täsmentävät Saarelaisten elämää menneillä vuosisadoilla. Sukupäivillä vuonna 2003 julkaistu Saarelaisten Tarina on ensimmäinen osa kolmen kirjan sarjasta. Sukukirja I, Ei oikeutta maassa saa.. julkaistiin vuonna 2006. Kolmas ja viimeinen kirja Juuret Pielisen Karjalassa, Saarelaisten sukukirja II, julkaistiin viidensillä sukupäivillä 2012.

Tekijät: sukututkijat Olavi Martikainen, Kontiolahti, ja Pertti J. Saarelainen, Pyhäselkä

Hinta: 30 €/kpl + postikulut


Saarelaisten Tarina -kirja (1-2 kpl jäljellä!)

Kauniissa sinivoittoisessa kannessa Esko hiihtää pois kotoaan kohti Pielisjärveä. Taakse jäävät kotikylän savut ja takaa-ajossa näkyvät huovien joukot. Saarelaisten tarinan kertomukset alkavat 1500-luvulta ja päättyvät tähän päivään.

Vanhimmat tarinat on luvun alussa yhdistetty Suomen historiaan. Kirjan lopussa kertomusten henkilöt on vielä luetteloitu sukuhaaroittain. 320-sivuisen kirjan loppuun on jätetty tilaa myös omalle kertomukselle, jonka kirjan omistava Saarelaisen sukuinen saa kertoa jälkipolvilleen.

Koonnut: Olavi Martikainen
Taitto: Jyry Viljola

Hinta: 25,00 €/kpl + postikulut (lähes loppu!)